Знаете ли кой е най-стария сериал?

Рекламни сувенири по Коледа!

Ммм да, и освен всичко сериалът е винаги Китайско-Български. Гледам го всяка година и мисля, че днес открих какво му е сбъркано. Всъщност е много безумно от всяка гледна точка – от страна на нас агенциите и на фирмите поръчители.

Отношението към този момент от живота на фирмите е изкривен. Свързва се с големи харчове, много труден и досаден избор на сувенири, изцеждащ избор на най-добра цена, забавени срокове, скандали,  неизпълнени поръчки и данък печалба 🙂 А се забравя основната цел: ФИРМАТА и нейния ИМИДЖ.

Може ли да е различно?

Може ли да бъде повод  кампанията да кажеш на партньори и клиенти, че са значими, че Вашата фирма има да им разказва нещо интересно?

Къде всъщност остава удоволствието от подаръка?

Тази година ние от еМ Студио Адъртайзинг енд Криейтив ще направим експеримент. Ще се опитаме да превърнем Вашата предколедна треска в едно приятно занимание, което ще помните както Вие, така и Вашите партньори и клиенти.

Предлагаме Ви заедно  да открием историята, която да разкажете на Вашите клиенти, чрез рекламни сувенири и подаръци. Ще имате ясна визия, конкретна цел и разбира се бюджет, в който да се вместите. Новата ни услуга PROMO GID  е Вашият независим консултант в избора на сувенири, който определено ще Ви спести пари.

Искаме всяка фирма наш клиент да бъде специална, да усети силата на правилната комуникация и ефекта от добре преценената рекламна кампания. Така всеки Ваш изхарчен лев, ще Ви се върне през следващата година под формата на лоялни клиенти и партньори.  Цената на PROMO GID  услугата е доста амбициозна 36,00 лв. с ДДС и не Ви ангажира с покупка на сувенири от нас. Това е нашата гаранция, че ние ще сме независими в предложенията си и няма да Ви налагаме избор на база наши интереси, а напротив единствено важна ще е вашата фирма и нейното представяне.

Какво ще направим за Вас: Попълвате специален он-лайн въпросник, ние анализираме резултатите и Ви предлагаме решение за обща идея на Вашата сувенирна кампания, видове рекламни материали, подходящи специално за Вас .

Хайде, време е за сувенири, време е за приятни емоции и още нещо….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 коментара »

 
  • Деси Петкова каза:

    Чудесна идея!
    Предколедната приказка завладява много хора!
    Наред с магията, наистина за повечето фирми остава донякъде прагматичното занимание с избора на фирмени сувенири и подаръци!
    Поздравления и пожелания за успех на начинанието!!

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Благодаря за хубавите думи! 🙂

  • Гривни, колиета, обици каза:

    Хахах остроумна статия :). За момент се зачудих, кой ли е този сериал, но после ми просветна. И аз го гледам всяка година, но май края не се вижда. По-скоро сега е към средата ;). Нищо ще видим може да пуснат и нови ;). Супер статия! Поздрави и успех!

  • Поздравления за хубавата идея!! Надявам се другата година да съм ‘пораснала’, за да се възползвам активно!!

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Благодаря, Соня! Убедена съм в успеха ти, така че само напред и нагоре!

 

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.