За нас

Ефективни решения за продажба

От дизайна на опаковката до успешното му позициониране в точката на продажба!

„еМ Студио Адвъртайзинг енд Криейтив“ ООД като независима агенция за маркетинг и реклама в точката на продажба е създадена през 2001 г. Концепцията ни за бизнес се основава на 5 правила:

  • Да сме отговорни за действията си и никога да не обещаваме това, което не можем да изпълним.
  • Да предлагаме работещи решения, съобразени със спецификата на клиентите и пазарните особености.
  • Да сме независими. Да даваме съвети и реализираме решения, които ще направят нашите клиенти по-успели и по-богати, водени единствено от техните възможности и от пазарните изисквания.
  • Да даваме единствено реални и изпълними съвети. Гарантираме, че при необходимост можем да реализираме всеки съвет или идея, които сме представили.
  • Да се развиваме, да търсим и допълваме нашите знания, за да сме полезни на нашите клиенти.

Ние обичаме работата си и я работим с удоволствие.

Обслужването, което предлагаме, прави клиентите ни по-силни, по-богати и със значително по-силни позиции на пазара.

Мисия: Даваме и реализираме идеи „Как да продавате по-добре”

Цел: Създаване на ефективен комуникационен продукт, съобразен с качествено и ефективно рекламно обслужване, в оптимален синхрон с особеностите на пазара, нуждите и пазарното присъствие на клиентите ни.

Екипът: изграден е от строго профилирани специалисти, подбрани по изключително високи критерии – компютърни специалисти, дизайнери, професионален художник-фотограф, маркетолози, специалист пазарни проучвания, специалисти промоции и мърчендайзинг, журналисти.

Защо ще сме Ви полезни:

В наши дни привличането на клиенти е комплексно предизвикателство за компаниите.  Битката за погледа и вниманието на хората е това, което кара продукта да се продава или не. В един супермаркет се излагат около 30 000 вида стоки и погледът на клиентите минава по рафтовете със скорост около 100 км./час. Изборът на марка се прави за по-малко от 5 секунди. Ако продуктът не привлече тяхното внимание по бърз и убедителен начин, Вашите шансове за успех са малки …

При нас Вие ще откриете услуги, които ще направят Вашите продукти и услуги привлекателни за Вашите клиенти.

Ще получите информация, която ще Ви помогне да вземете най-ефективното решение за визия на опаковка, рекламни и промоционални материали, според предназначението им; за вида и техниката за печат на Вашите етикети и опаковки, за подхода и средствата за достигане до Вашите клиенти, за посланието към потребителите на Вашите продукти и услуги, за рекламната кампания и т.н.

Заедно ще открием и приложим работещите решения за увеличаване на Вашите продажби.

И още …… при нас ще намерите пълни системи за дегустации и демонстрации, невероятна гама дисплеи за промоции и специални акции, устройства за раздаване на награди, интерактивни игри, стоп реклами и многообразие от услуги, които ще помогнат за успешното представяне на продуктите Ви. /www.hi-pos.com/

Екипът ни е винаги на разположение, за да предложи и допълнителни решения, отговарящи на уникалните Ви фирмени изисквания.