Една гръцка приказка на плажа от БМ

Гръцки ресторант Русалка от верига ресторанти БМВерига ресторанти БМ отвори превъзходен Гръцки ресторант на плаж Кабакум до хотел Ной.

Великолепно място с добра храна и невероятна гледка.  Ресторант Русалка предлага изчистена концепция и невероятна наситеност на положителни емоции. Много е лесно и приятно да се работи с хора, които имат вкус към детайлите и усет за баланс и хармония.

Поздравяваме верига ресторанти БМ с тази нова крачка напред и сме уверени, че професионализма се оценява от клиентите им. Има емоция в това заведение и за всеки е различна, но гарантирано положителна.

С концепцията за реклама целяхме да пресъздадем духа на лятото на един друг остров,толкова близък до нашето разбиране за любов, споделяне и елегантна непринуденост. Силен екипен дух съпътстваше работата ни по ресторант Русалка, синергията между агенция и клиент направи възможна силната рекламна кампания и големия интерес към заведението.

Гръцки ресторант РусалкаСтремеж към изпипване на детайлите и цялостност на концепцията може да се проследи във всяка една стъпка – от идеята за заведението, през изпълнението, дизайна на меню и рекламни материали /създадени от Афект Медия/, концепция за реклама и канали за комуникация.

Убедена съм, че всеки чул рекламния спот, видял билбoрдите и посетил заведението ще бъде очарован от преживяването на гръцки остров в летни дни или нощи. Ето и част от концепцията на заведението:

„Новият ресторант Русалка от веригата БМ Ви кани на едно вълнуващо пътешествие до Гърция.

Съчетанието на  ярко слънце, морски бриз и гръцки специалитети  приютени под шарената сянка на прелестни цветя и бяла прохлада ще Ви потопят в атмосфера на безгрижие и желание за забавления.

Свеж  и романтичен поглед на най-добрата страна на Гърция – такава каквато ние от БМ я познаваме – тиха през деня, шумна и емоционална в летните нощи, но винаги уникална със своите специалитети…………“

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 коментара »

 
  • Ани каза:

    Страхотна статия с невероятен стил!
    Поздравления!

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Благодаря Ви Ани! Ресторантът е много вдъхновяващ, така че за него се пише лесно. За това и концепцията стана толкова хубава.

  • Марина каза:

    Здравейте, поздравявам Ви за статията! Ресторантът наистина е прекрасен и е ХИТ във Варна! Много силна рекламна кампания, БРАВО!
    Как се поръчва концепция за реклама при Вас и колко струва?

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Благодаря Ви, Марина! За да поръчате кампания при нас е добре да се срещнем и в разговор да уточним какво точно Ви е необходимо. Тази среща е безплатна. След като се запознаем с Вашите изисквания ще Ви предложим схема за работа, която най-добре пасва на Вашата организационна структура и на целите, които сте си поставили.

  • Радо каза:

    Ресторанта е страхотен! Винаги е пълен с хора. БРАВО и на Вас!

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Благодаря, Радо! Истината е, че една добра рекламна кампания може да доведе клиента в ресторанта… 🙂 Но ако заведението не струва никой няма да го посети отново, дори и мълва ще се пусне… За това казвам БРАВО на екипа! Когато се работи с професионалисти – резултата е много силен 🙂

 

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.