Една история с успешно начало и сигурно успешно продължение!

Новият Италиански Ресторант Mangiamo!

Тераса Делфинариум

В нашият така красив и магнетичен град се появи още едно предизвикателство за ценителите на вкусната храна и добрите ресторанти. Във Варна вече има

Истински ресторант от Италия,

за който ние от еМ Студио създадохме и реализираме рекламна концепция.

Италиански ресторант във Варна

Манджиамо – Ресторант от Италия!

Задачата ни бе изключително интересна. Защото заведението има  чар, скрит не само в доброто решение на интериора и великолепната гледка към морето, а най-вече в ястията – нетрадиционни, вълнуващи и разбира се, добре приготвени и сервирани, така както екипа на верига ресторанти БМ умее.

Рестотант Mangiamo e ресторант от Италия! Той  ме накара да мечтая, да се усмихвам без причина, да каня приятелите си на това място, да споделям усещането…  за домашен уют и разговори с близки приятели….

Всъщност действието се развива на просторна тераса, гледаща към зашеметяваща Венеция. Има игра и интелигентна закачка в интериора – заведението те кани на разговор в компания и те подтиква към непринудено веселие. Като сцена от  филма „Яж, моли се и обичай”…много истинско, не романтично и сладникаво, а  реално.

ресторант Манджиамо Варна

Интересен е и превода на думата  Mangiamo – това е типична италианска покана за хранене или по-точно казано – Хайде да похапнем!  Името разкрива най-точно и истински разбирането на БМ за Италия – непринудена, емоционална, изискана и усмихната.

Разказвам Ви моят поглед за ресторант Манджиамо и всички тези малки, но важни елементи,  за да устетите стремежа на БМ да постигат съвършенство във всичко, което правят. Ясно е, че не всичко се получава от първия път, но истината е във всяка стъпка по пътя. Колкото по премерена и точна е тя, толкова по-бързо идват и положителните резултати. А нашата работа като консултанти е именно в това да показваме пътя и да следим стъпките да са верните. 

Ето и част от концепцията на Mangiamo:

Ristorante Mangiamo

„Сега преживяването Италия е по-близо от всякога, по-достъпно …и истинско…. Защото ние от БМ създадохме за Вас истински италиански ресторант.

Ресторант Mangiamo Ви кани да се потопите в атмосферата и емоцията на Италия. С уникална гледка, неустоимите специалитети и непринудена обстановка, Mangiamo ще Ви накара да мечтаете за слънчева Италия.

На терасата на Делфинариум Варна ще изгубите представа за време и място, ще се докоснете до сладкото безделие на италианци, а ние от БМ ще Ви посрещнем като наши близки приятели с покана по италиански: Mangiamo! или Хайде да похапнем!  ……………..“

За да бъдем коректни трябва да спомена, че дизайна на рекламната визия е на „Афект Медия”, които поздравявам с добре свършената работа. Медиа планирането и реализацията на кампанията е реализирана от еМ Студио, но под шапката на наш нов проект One Stop Market, за който ще Ви разкажа по-късно 😉

В заключение пожелавам успех на новия ресторант от веригата БМ Ristorante Mangiamo!

От сърце желая да им донесе много доволни клиенти, които се връщат при тях отново и отново, за да се потопят в преживяването Италия.

Отново успех  на Mangiamo и на верига ресторанти БМ!

За да бъда и полезна ще дам и координати на Ristorante Mangiamo :

Адрес: терасата на Делфинариум Варна

Работно време от 10:00 до 24:00 часа

Тел: 052/ 711 329

Моб.: 088 793 93 23

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 коментара »

 
  • активна каза:

    Интересен ресторант, представен по оригинален начин! Поздравления за екипа, консултирал Manjiamo. Професионален подход във всеки детайл 🙂

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Благодаря Ви за коментара! Наистина е лесно, когато се работи от душа и сърце;) Ако сте от Варна, можете да посетите ресторанта и после Всички ние ще очакваме Вашите коментари 😉 Възможно е у Вас Манджиамо да предизвиква други емоции…, разбира се положителни.

  • Radostina каза:

    Мая,та Вие и екипа Ви сте сътворили една малка Италия в морската градина на Варна.:)))
    Преди години за Свети Валентин бях във Венеция и планирах отново да отида, но се отказах, защото вече има Mangiamo! Всичко е толкова естествено, толкова истинско, че не може да се опише с думи,а трябва да се почувства.
    Горещо го препоръчвам на всички, а на Вас много успехи!

  • Мая Вълчева Мая Вълчева каза:

    Радостина, явно вече сте посетили Маджиамо и говорите от личен опит 😉 Радвам се, че Ви е харесал ресторанта. Искам да уточня, че единствената заслуга за тази италианска приказка е на екипа на верига ресторанти БМ, а ние от еМ Студио създаваме концепцията и реализираме рекламната кампания.

 

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.