Нашият on-line магазин Hi-pos.com на 4ри години

Горди сме да празнуваме днес 01.10.2011 г. 4-ят рожден ден на hi-pos.com.

В навечерието на този скъп за нас ден искаме да Ви БЛАГОДАРИМ за работата ни заедно!

Вече 4-ри години ние градим нови стандарти за България в дистанционното обслужване на клиенти,  търсим  интересни и качествени продукти на справедливи цени и гарантираме спокойствие при пазаруване он-лайн. Стартирахме във време, когато доверието към продажбите в интернет не съществуваше и всеки наш клиент е свидетел на старанието ни да бъдем от полза, да бъдем подкрепа в намирането на точния продукт или решaването на всеки конкретен проблем.

Тайната в успехът на Hi-pos.com се крие в самото мото Ние обичаме работата си и я работим с удоволствие! Убедени сме, че само когато вложиш душата си в работата си, резултатите са на лице  и го правим ежедневно.

Днес, ние празнуваме рожденият ден на hi-pos.com с пускането на нова, модерна и предизвикателна интернет платформа, с която поръчката ще е още по–лесна и обслужването ще е още по-бързо.

Резултатът за клиентите на Hi-pos.com: С hi-pos.com се работи още по-лесно!

За да бъде празникът в духа на Hi-pos.com сме приготвили и още изненади:

Фиксирана цена за транспорт на пратки с тегло от 3 до 5 кг. – 7,50 с ДДС – така ще можете да оптимизирате разходите си за доставка.

Подарък по ваш избор! – при поръчка от hi-pos.com на стойност 250,00 лв. без ДДС получавате подарък по избор – Безлатна доставка до 10,00 лв. без ДДС или подарък банер стойка за плакат с размер 60 х 160 см.

Стани фен в страницата ни във Facebook  и можеш да спечелиш подарък банер стойка за плакат с размер 60 х 160 см.

Повече от 40 продукта на промоционални цени!

БЛАГОДАРИМ, на всички клиенти и партньори на hi-pos.com и си пожелаваме доволни клиенти, мащабни проекти и стабилно партньорство!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.