Коректив на рутината…

Вече 10 години еМ Студио гради своя бизнес стъпка по стъпка. С наша помощ не един или двама клиенти са направили крачката към по-високото ниво. Може ли рутината да превърне дори най-добрите намерения в лошо изпълнена задача? Определено ДА!

Ние имаме подобен случай в практиката си. Обикновено това е грешка на младостта на една агенция, която се надявам вече да не допускаме. Когато работиш с 1 клиент повече от 3 години, а при нас почти всички клиенти са такива, успяваш без думи да налучкаш това, което желае, извиваш се под натиска на бързите почти недостижими срокове, но успяваш. Разбира се, избираш най-лесното решение, което си сигурен, че клиента ще одобри в срок и задачата ще бъде изпълнена. Колелото на бизнеса се върти с такава скорост, че преди да се огледаш е минала година. В един момент поглеждайки назад установяваш, че работата ти през цялата тази година е била в угода на клиентските прищявки, но дали това е най-доброто за бизнеса му? Да, тази грешка се допуска много често и от рекламни и маректингови отдели на фирми и работата забуксува.

В случая с нашия клиент, по наш съвет си взеха човек за рекламата и той видя с голяма лекота този наш пропуск и разбира се резултата е на лице. Клиента сменя обслужващата си агенция и продължава напред с обица на ухото. Но на нашето ухо обиците са две….

От този момент до сега с риск да станем критични, ние не се съгласяваме да работим проект, който ще ограничи свободата ни като специалисти и създадохме специален продукт  като коректив на рутината – Годишна концепция за реклама. Така фирмите ще планират предстоящите годишните действия, съобразно  идеята за развитие през цялата година, тенденциите за промяна на бизнес климата и потребностите на купувачите, обмислени са посланията и най-добрите периоди за кампании и активности.  По този начин нашите клиенти, независимо дали спазават графика или не, имат отправна точка, а ние гарантираме добрите резултати в бизнеса, ще сме доволни, че сме избрали подходящите канали и сме реализирали успешни кампании.

Пожелавам Ви да откриете своя начин да се борите с рутината!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.