Готови ли сте?

Летящ старт на Вашата кариера?

Стажант в еМ Студио!

На 18.08.2010 г. съм горда да дам официално старт на стажантската програма на еМ Студио за студенти с икономическа насоченост и по-конкретно маркетинг и реклама.

Когато аз бях студентка, управителите на една от най-силните агенции в града ми повярваха и ме взеха на работа без никакъв опит. Сега е ред на еМ Студио да даде своя принос и да помогне на студенти да направят първите стъпки в професията.

Студенти, можете ли да приложите теорията на практика? Опитайте и намерете своята област за професионална реализация!

Сега Вие можете да се потопите в кухнята на една от най-ефективните и високо професионални агенции за маркетинг и реклама в града и да тествате Вашите знания и умения.

Ние от eM Studio Advertising and Creative създадохме 2 модерни модула за стажанти, обвързани с най-горещите и перспективни области на рекламата: реклама в точката на продажба и медии.

Вие, кандидат стажанти, можете да изберете една от тези програми или да се включите във всичките:

PROMO ACTIVE – 1 ниво. Много динамична програма, която дава знания за организиране и анимиране на активности в точката на продажба, отношение с крайни клиенти, мърчендайзинг.

POS 4 ENERGY – 3 нива. Стъпка по стъпка изгражда основите на добро познаване на процесите в търговските обекти – въздействие върху крайните клиенти, подредба, визуален мърчендайзинг.

MEDIA AGENTS – 3 нива. Запознаване с медийната среда в страната и в региона. Акцентира върху предимствата и недостатъците на всеки тип медия. Видовете рекламни форми и нестандартни подходи за налагане на марка, стока, услуга и др.

SMART AD – 1 ниво. Ще Ви изправи пред възможността да създадете реална рекламна кампания, но в тази програма ще могат да се включат само най-добрите от стажантите, изкарали POS  4 ENERGY или Media Agents.

Всички стажове са НЕПЛАТЕНИ и завършват с издаване на сертификат!

Моля Ви, преди да кандидатствате помислете дали имате сили и време да издържите програмата.

Създали сме много сериозни програми за амбициозни млади хора, които не се плашат от предизвикателства. Модулите са силно концетрирани, работата е много и предимно се разчита на самостоятелното развитие на стажанта. В днешно време нищо не се дава на готово и за това ние смятаме, че всеки от Вас ще постигне тези резултати, които сам си изработи и заслужи.

В началото на септември ще публикуваме пълната процедура по кандидатстване, описание на програмите и критерии за оценяване. Не се притеснявайте да задавате въпроси – на линия сме!

Очакваме Ви!

Пишете ни на: careers(@)emstudio(.)bg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 коментар »

 
  • Мартин каза:

    Браво, много хубаво, дано повече студенти да се възползват:) Относно Ритейл сравнението съм съгласен. В София дали има Seven-Eleven?

 

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.