Кампания, организирана изцяло от студенти!

Кампания, организирана от студенти и подкрепена от еМ Студио

„Да погледнем със сърцата си!“

Традиционното участие на eM Studio Advertising  & Creative като спонсор в годишната студентската инициатива на катедра „Маркетинг” при Икономически университет – „Път към бъдещето”, тази година ни отведе до СОУ за деца с нарушено зрение „Д-р Иван Шишманов”-гр.Варна, район Аспарухово.

В качеството си на един от спонсорите Ви каним:

Заповядайте на 03.05.2011г. от 18:00 часа на благотворителен концерт под надслов „Да погледнем със сърцата си” в помощ на СОУ за деца с нарушено зрение „Д-р Иван Шишманов”-гр.Варна, район Аспарухово. Кампанията е част от студентската инициатива на специалност „Маркетинг” при Икономически университет – „Път към бъдещето”.

Водещи на концерта ще бъдат Мими Великова и Боян Минев – студенти от ИУ-Варна.

Събитието ще се проведе в зала „Концертна” на Младежки Дом, Вход – Свободен!

Участие в концерта ще вземат децата от СОУ ДНЗ Д-р Иван Шишманов; Доброволно заявили участие студенти от ИУ-Варна и участници от Съюза на слепите в България.

Каузата има за цел да популяризира дейността на училището и да социализира децата с увреждания в България. След концерта всеки от присъстващите ще може доброволно да дари средства, които ще отидат в полза на децата и училището за подобряване на материалната база, закупуване на специализирана техника за работа на децата с множествени увреждания, както и за закупуване на материали които те ще използват в часовете си по Трудова Терапия. Също така накрая на концерта ще се проведе изложение на картини и произведения на изкуството нарисувани и изработени от учениците, които също ще бъдат продавани.

Очакваме ви за да подкрепим Нашите деца!

Организатор: Студенти от Икономически Университет-гр.Варна, спец.Маркетинг, 3-ти курс: (Надежда Георгиева, Мариана Иванова, Венета Върбанова, Адрияна Стойчева, Даниел Ангелов).

Спонсори: Всички които участват в тази благотворителна кауза, са се включили доброволно, както и всичко предоставено ни за ползване е безвъзмездно. Нашите партньори в тази кампания са: Икономически университет-гр.Варна, Катедра Маркетинг на ИУ-гр.Варна в лицето на Доц. Д-р Бистра Василева, Студентски Съвет към ИУ-гр.Варна, eM Studio Advertising & Creative, Български Червен Кръст, Община Варна.

Медийни партньори: Радио Браво, Телевизия „Черно Море”, Moreto.net

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Коментарите са изключени.