Печат

Предлагаме Ви различни решения за печат, които ще могат да отговорят най–оптимално на Вашите изисквания за брой, размер, качество на печат и цена.

Дигитален печат – подходящ за малки тиражи /1 бр. А3/ и кратки срокове/1 ден/ Печатен формат А3+. Предлага многовариантност на изпълнение и голяма гама довършителни операции. Няма възможност за UV лак, но се комбинира добре с тънък ламинат за постигане на желан ефект. Дигиталния печат е подходящ за печат на малки тиражи покани, менюта, визитки, флаери, брошури, етикети, опаковки, каталози, албуми, плакати, папки, папки с ринг, кутии за CD и др.

Офсет печат – подходящ за тиражи над 100 бр. и срок за отпечатване 5-7 раб. дни. Предлага възможности за UV и селективен лак. При увеличаване на тиражите цената се оптимизира. Офсет печата е подходящ за печат на големи тиражи флаери, брошури, каталози, плакати, папки и др.

Широкоформатен печат – можете да отпечатате плакати и пана с големи размери, без ограничение в количеството. Чрез тази технология се печатат паната за билборди, PVC и перфофолио за витрини, пана за светещи табели, трансперанти,  фигури с човешки ръст и др.

Ситопечат, Тампон печат и Трансферен печат за брандиране на рекламни сувенири– можете да разчитате на нас да  Ви предложим най-подходящия вид печат за типа сувенир, вида на фирмения надпис, бройки и бюджет. Познаваме добре технологиите и различните видове сувенири и знаем как Вашите рекламни материали ще изглеждат най-добре при оптимално съотношение качество цена.

Довършителни операции – предлагаме широка гама довършителни операции, които да направят Вашето изделие завършено – ламиниране, ъгловане, биговане, рязане в нестандартна форма, щанцоване, шиене, каширане и др.

Име
Фирма
E-mail
Телефон
Запитване