за Изложители

Предлагаме Ви пълна гама услуги, които да направят Вашето участие в изложение ефективно, полезно и реализирано с най-малко услилия от Ваша страна.

При нас Вие можете да получите:

Концепция за представяне – процесът по създаване на концепция преминава през анализ на предходни участия, изяви и послания на конкуренти в бранша, потребителски нагласи, промяна в нагласите и потребителското поведение. Преминава през изчистване на Вашето послание към клиентите Ви, трансформацията му в изразни средства /графични, цветови, текстови, звукови/ и завършва чрез самото изграждане на концепцията. 

Дизайн и 3D визуализация на изложбен щанд  – ако нямате дизайнерски екип, на който традиционно се доверявате за Вашите рекламни задачи, можете да разчитате на нас. Ние можем да превърнем създадената концепция във визуален продукт. Освен разпределение на пространството ще получите и дизайн на рекламните материали, брошури, каталози, пана и др., необходими за оптималната комуникация с клиента.

Реализация на проекта – работата ни с www.hi-pos.com ни позволява спокойно да заявим, че можем да намерим решение за изграждане на самия щанд /оптимално като цена и ефективност/ С лекота Вашите рекламни визии ще бъдат отпечатани и монтирани при необходимост.

Мултимедия – можем да изработим за Вас презентационен фирмен клип или мултимедийна презентация. Рекламен банер или анимирана покана за изложение, с която да впечатлите и партньори и клиенти.

Печат на рекламни материали – освен с дизайна, можем да се заемем и с отпечатването на рекламните и комуникационни материали. Отново ще бъдем водени от принципа за оптималност на цена и качество. Работата с нашите дългогодишни партньори ни дава свободата да реализираме различни по сложност проекти, да използваме модерни технологии и новости в бранша, за постигане на максимална ефективност на Вашите рекламни материали.

Рекламни сувенири – искате да изненадате Вашите партньори и клиенти с интересни, оригинални, впечатляващи рекаламни сувенири? Ние ще намерим именно тези, които отговарят на комуникционната концепция и ще постигнем отново максимален ефект с оптимален бюджет. Не се страхуваме от оригинални и нестандартни идеи, стига те да отговарят на Вашите послания към клиенти и партньори.

Име
Фирма
E-mail
Телефон
Запитване

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.