за Търговски вериги

Партньорството Ви с „еМ Студио Адвъртайзинг енд Криейтив“ ООД Ви дава възможност да определите точно идентичността на своя магазин и да трансформирате тази уникалност в марка, която ви отличава от конкурентите.

Започваме от елементарното и се движим към най-сложните процеси: от анализ на подребата и пътя на клиента до стратегически план и развитие на цялостна концепция за търговския обект.

Превръщаме вашия обект във възможно най-приятното място за пазаруване!

Оптималното съотношение между качество и цена НЕ Е ДОСТАТЪЧНО, за да се продава успешно един продукт. В точката на продажба фактор номер 1 е КЛИЕНТЪТ. НЕ Е ВАЖНО клиентът да бъде доведен до точката на продажба, а ДА БЪДЕ ВЪРНАТ ТАМ отново и отново! А това става именно с добре обмислена маркетингова и рекламна кампания, които ние ви предлагаме.

Как го правим?

За изграждането и реализирането на успешна стратегия за представяне на продукт (стока или услуга) в търговския обект работния процес се основава на няколко базови фази:

Проучване – Вземаме в предвид световната практика, потребителски нагласи и тенденции за развитие на бранша, динамика на пазара и не на последно място възможности на екипа, с който ще се работи.

Анализ и Напасване – намираме пресечната точка между резултатите от проучвания и визията за развитие в бъдеще на фирмата и създаваме работеща концепция.

Реализация – Това е нашата гаранция за ефективност. Всяка наша концепция НИЕ можем да реализираме.

След създаването на ефективна концепция за търговски обект можем още:

Дизайн – можем да създадем уникален облик на търговския обект от фасадата, уникалната подредба на стоките, визуалната комуникация, мърчендайзинг похватите, до рекламните и комуникационни материали.

Печат, монтаж и аксесоари – опитът и контактите ни са нашата силна страна. Ние можем да реализираме всеки един вид рекламен и комуникационен материал. Можем да отпечатаме и монтираме табелите и знаците на фасадата на обекта и цялостна визуална комуникация, да отпечатаме рекламните и информационни материали, да Ви доставим различни по вид аксесоари за организация на рафта, динамична реклама, стопреклами, визуална комуникация.

Уебсайт – можем да създадем за Вас работеща и оптимално ефективна интернет страница, която да завърши Вашият процес на комуникация с клиента. 

Рекламна кампания – ще изградим и работеща рекламна кампания, която ще докосне Вашите клиенти и ще ги привлече в обекта. Ще планираме контактите с медиите, ще използваме и нестандартни канали за комуникация, отново водени от принципа на ефективност при оптималност на бюджета.

Специални събития и търговски промоции– когато се налага рекламната кампания да бъде подкрепена със специално събитие /концерт, парти, игра с клиентите или др./ ние използваме опита на наши партньори и контролираме целия процес. Така ще сте сигурни, че Вашето събитие отговаря на заложената и одобрена концепция и клиентите Ви ще я разберат и усетят. При организирането на търговски промоции можете да разчитате на нас за анимирането на контакта с клиента, осигуряването на екип за промоции и анализ на резултатите.

Външна реклама – да подберем най-ефективните локации, за да поставим билбордове с Вашата визия, която да видят именно Вашите потенциални клиенти. Да поставим указателни и въвеждащи табели и пана, за по-лесен достъп до обекта и т.н.

Мултимедиа – да създадем радио и ТВ клип за Вашата кампания, да разработим анимирани банери, картички и интерактивни писма, за да споделим Вашето послание с клиентите Ви.

Рекламни сувенири – когато е необходимо е да подарите сувенир на Вашите клиенти, ние ще намерим оптималното решение, което ще представи и Вашата визия за общуване с клиента.

Име
Фирма
E-mail
Телефон
Запитване