Как се прави он-лайн магазин?

Верни на себе си ние разчитаме на 3 основни инструмента при работата си над всяка една задача.

  • Анализ на моментно състояние и запознаване с бизнеса на клиента
  • Залагане на желаното бъдеще на клиента във визия и функционалност
  • Реализация

magentoЗа изграждането на он-лайн магазин ние доразвиваме тези инструменти, за да получим максимален резултат и Вие нашите клиенти да продавате повече!

Идея или Какво представлява желаната от Вас интернет страница?

След попълнен въпросник и запознаване с Вашите изисквания и конкуренти, ние заедно ще изградим цялостен план на Вашият интернет магазин. Очаквайте от нас задаване на детайлни въпроси, за да изясним особеностите на Вашия бизнес и да го вградим в страницата Ви.

Скица или Как ще реализираме Вашите желания и идеи?

Добрата подготовка е предпоставка и за добре свършена работа. Създаването на планирана конструкция на Вашата интернет страница е първата стъпка към превръщането на Вашите желания в реалност.

Визия

Създаваме уникален дизайн на Вашият интернет магазин, съобразяваме го с Вашият бизнес, с последните тенденции във Вашия сектор и Вие получавате удобен за клиентите Ви и приятен за възприемане онлайн магазин.

Изграждане

Доброто планиране и създадената вече визия са основата на бъдещата страница. Предстои етапът на истинското съграждане, където се вгражда необходимата функционалност.

Качествен Одит

За нас е от изключително значение качеството на крайния продукт. За удобство на клиентите си предлагаме безплатна техническа поддръжка/тикет система/, с която ще отстраним своевременно евентуални дефекти в системата.

Развитие

Пускане на сайта в реална среда, как ще стане по-посещаем? Как ще Ви намират клиентите? Как клиентите Ви да разберат за новата ви интернет страница? Какви акции да предприемем в страницата си?…. И на още много въпроси бихме могли да отговорим и разбира се да планираме реални действия.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.