Интернет магазин – модерен и лесен за обслужване?

Щастливи сме да Ви представим новото направление в нашата дейност – Изграждане на Интернет магазини с модерна визия и изключително гъвкава и функционална административна част. Работим на базата на платформата с отворен код Magento Commerce, изграждаме системи вече втора година и сега сме готови да споделим нашия опит с Вас.

Ако Вие имате малък бизнес и желаете да продавате Вашите продукти и услуги бързо и лесно в интернет – ние имаме специално предложение за Вас!

Ако Вие вече имате опит с он-лайн продажбите, наясно сте какво искате и как да го постигнете – ние можем да Ви партнираме в изграждането на високопрофесионална платформа за интернет търговия.

Защо Magento Commerce?

Това е платформата, която ни позволява най-ефективно да разработим индивидуални он-лайн магазини, без ограничения във функционалността и дизайна.

Най-точно и безапелационно са заложени основните принципи на световната он-лайн търговия. Отговаря категорично на изискванията ни за маркетингови похвати, които са на практика неизчерпаеми в Magento Commerce и не на последно място изключително ефективни. Лесната админстрация, гъвкавото управление и възможността за допълване на функционалност са ползите, които също не бива да пропускаме.

Ние, екипът на еМ Студио ще сме Ваши партньори в поставянето на Вашия бизнес в он-лайн среда, като ние ше боравим с технологията, а Вие ще се грижите да продавате. Специалисти маркетинг, администрация и логистика са на Ваше разположение, за да Ви помогнат за подобряване на бизнес процесите. Специалистите Дизайн и програмиране на он-лайн магазини ще създадат най-подходящите за Вашия бизнес външен вид и функционалност.

Предвидили сме 4 основни ценови пакета, които да отговорят на изискванията на Вашия бюджет.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.